104 yaşındaki kadın hapse girdi

ABD’de huzurevinde yaşayan 104 yaşındaki Loretta, doğum günü için daha önce deneyimlemediği ve merak ettiği bir hapishane gezisi istedi. Huzurevi ve yerel yetkililer, onun bu isteğini gerçekleştirmek için harekete geçti.

Yetkililer tarafından New York’taki bir hapishaneye götürülen Loretta, içeriyi gezerek mahkumlarla ve hapishane personeliyle sohbet etti.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Polisten ziyaret ile ilgili yapılan açıklamada, “Loretta hapishaneyi gezerken harika vakit geçirdi ve doğum günü dileğini gerçekleştirebildiğimiz için çok mutluyuz” ifadeleri kullanıldı. Loretta’nın doğum günü kutlaması, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Related Posts

Oltu’da Sel Felaketi: Bir Araç Suyun İçinde Sürüklendi

Erzurum’un Oltu ilçesinde yaşanan sağanak yağış, sel felaketine neden oldu. Bir otomobil sel sularına kapıldı, sürücü ve eşi son anda kurtarıldı. Eşinin halat yardımıyla kurtarılması dikkat çekti.

DEM’den, Demirtaş’ın da olduğu ‘Kobani’ tahliyelerinin reddedilmesine tepki: Anayasa çiğnenerek suç işleniyor, serbest bırakılmaları sürecin de bir gereği

DEM’den, Demirtaş’ın da olduğu ‘Kobani’ tahliyelerinin reddedilmesine tepki: Anayasa çiğnenerek suç işleniyor, serbest bırakılmaları sürecin de bir gereği

Elmalı’da Hortum, Dolu ve Sel Zarara Yol Açtı

Elmalı’da sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi, yollar kapandı, tarım ürünleri zarar gördü.

İşten Çıkarılan İşçiler Eylemini Sonlandırdı

İzmir’de işten çıkarılan işçiler, belediye başkanıyla yapılan görüşme sonrası eylemlerini sonlandırdı.

Sapanca Gölü’nde 60 Milyon Metreküp Su Kaybı

Alemdar, Sapanca Gölü’nün kuraklık ve bilinçsiz tüketim nedeniyle büyük su kaybı yaşadığını belirtti.

Emine Erdoğan, Ümraniye Çevre Şenliği’nde Sıfır Atık Bilincine Dikkat Çekti

Emine Erdoğan, Ümraniye’deki Çevre Şenliği’nde çocuklarla birlikte atölyelere katılarak çevre bilincinin önemini vurguladı. DOA makinesine geri dönüştürülebilir atık atan Erdoğan, ‘Sıfır Atık bir kampanya değil, bilinçli bir yaşam tarzı’ diyerek mesajını iletti.