Skandal yasak! Sırrı Süreyya Önder’e Kocaeli Üniversitesi’nde izin yok

Kocaeli Üniversitesi Öğrencilerinden İlginç Olay: Film Gösterimi İptal Edildi

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Beynelmilel filmi için planlanan gösterimi 3 Mayıs Amfisi’nde gerçekleştirmek istedi ancak beklenmedik bir şekilde etkinlik iptal edildi.

İptal Edilen Etkinlik

3 Mayıs Amfisi’nde düzenlenecek olan etkinlik, temizlik çalışmaları gerekçesiyle amfi önünde yapılamayacağı yönünde bir karar alındı ve öğrenciler mağdur oldu.

Etkinliğe engel olan kişinin Fakülte Sekreteri M.A. olduğu bilgisine ulaşıldı. Sekreter, öğrencilere etkinliğin gerçekleştirilmeyeceğini belirterek, izin vermediğini açıkladı.

“Amacı Sırrı Süreyya Önder’i Anmak”

Gösterim sırasında fakülte güvenlikleri de devreye girerek, etkinliğin “gürültü yarattığı” ve “eğitim-öğretimi engellediği” iddiasında bulundu. Fakülte sekreteri M.A., film gösterimini sürdürmek isteyen öğrencilere kapıları kapatma izni vermedi.

Konuyla ilgili üniversite personellerine yapılan iddialara göre, fakülte sekreteri M.A., etkinliğin neden iptal edildiğini soranlara “Amacı film izlemek değil, Sırrı Süreyya Önder’i anmak” diye yanıt verdi.

Related Posts

İşgalci İsrail ordusunun Nablus’a düzenlediği baskında 6 Filistinli yaralandı

İsrail ordusunun işgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyindeki Nablus kentine düzenlediği baskında açtığı ateş sonuç 6 Filistinli yaralandı, çok sayıda kişi atılan gazdan etkilendi. Nablus’taki baskın sırasında 35 Filistinli atılan göz yaşartıcı gazdan etkilendi.

TBMM’de tartışma çıktı: ‘İmamoğlu’nu susturdunuz burada da bizi susturamazsınız’

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu’nda AKP’li başkan ve CHP CHP Grup Başkanvekili arasında usule yönelik tartışma yaşandı.

Ünlü atıştırmalığın üretimi durduruldu: ”Elinde olan iade etsin”

ABD’de birçok kişinin severek tükettiği bir atıştırmalık karışımı, alerji riski nedeniyle geri çağrıldı. Yetkililer, elinde bu ürünlerden bulunan tüketicilere ürünü iade edebileceklerini duyurdu.

Dışişleri Bakanı Fidan, Stenergard ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Varşova’da düzenlenen AB Gayrıresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı kapsamında İsveç Dışişleri Bakanı Maria Malmer Stenergard ile görüştü.

AfD’nin “kesin aşırı sağcı oluşum” olarak sınıflandırılmasına neden olan istihbarat raporu sızdırıldı

AfD’nin “kesin aşırı sağcı oluşum” olarak sınıflandırılmasına neden olan istihbarat raporu sızdırıldı

‘Orman Benim’ kampanyası ikinci yılında 81 ilde eş zamanlı gerçekleşiyor: Ormanlar bizim sorumluluk hepimizin

Tarım ve Orman Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğünce orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla geçen yıl başlatılan “Orman Benim” kampanyası bu yıl da 9 Mayıs’ta tüm Türkiye’de çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek. Kampanya kapsamında Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey de İzmir’in Gaziemir ilçesindeki Sarnıç Göleti’nde 7’den 70’e her yaştaki gönüllü vatandaşlarla birlikte orman temizliği yaparak, etkinliklere katılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir