Epstein’in ofisinde Trump’la “rahatsız edici” karşılaşma: “O senin için burada değil”

ABD’de Jeffrey Epstein ve Donald Trump Arasındaki İlişki Yeniden Gündemde

ABD’de pedofili suçlamalarıyla gündeme gelen milyarder Jeffrey Epstein hakkındaki tartışmalar devam ediyor. Başkan Donald Trump’ın destekçileri de dahil olmak üzere kamuoyu, Epstein hakkında daha fazla belgenin paylaşılmasını talep ediyor. Bu taleplerin ardından ABD basınında Trump-Epstein ilişkisine dair yeni iddialar yer alıyor.

Trump ile Epstein Arasındaki “Rahatsız Edici” İddialar

The New York Times gazetesinin haberine göre, Epstein’in eski çalışanlarından Maria Farmer, 1996 ve 2006 yıllarında Federal Soruşturma Bürosuna (FBI) verdiği ifadelerde Trump ile olan “rahatsız edici bir karşılaşmadan” bahsetmişti. Farmer, Epstein’in yanı sıra Ghislaine Maxwell ile de cinsel saldırıya maruz kaldığını iddia etti. Farmer, FBI’a verdiği ifadelerde Epstein’in çevresindeki kişilerin de incelenmesi gerektiğini belirterek, Trump’ın da bu kişiler arasında olduğunu vurguladı.

FBI kendisi ile 2006 yılında tekrar görüştüğünde Farmer, Epstein’e yönelik endişelerini yineledi. Farmer’ın ifadeleri, Trump’ın isminin açıklanmayan soruşturma dosyalarında geçiyor olabileceğine dair bir işaret olarak yorumlandı.

Trump ve Epstein Arasındaki Tarihi Karşılaşma

Farmer’ın belirttiğine göre, Trump ile Epstein arasındaki ilk karşılaşma 1995 yılında yaşandı. Farmer, o dönemde Epstein’in Manhattan’daki ofisine çağrıldığını ve Trump’ın da orada olduğunu anlattı. Trump’ın Farmer’a karşı tavırları üzerine endişelenen Farmer, Epstein’in müdahale etmesiyle odadan ayrıldı. Farmer, Trump’ın kendisini 16 yaşında zannettiğini iddia etti.

Beyaz Saray’dan Açıklama

Bu iddialara ilişkin Beyaz Saray ise Trump’ın Epstein ile olan ilişkisini uzun zaman önce sonlandırdığını belirterek, “Başkan, onu kulübünden kovdu çünkü bir ucube olduğunu düşündü” açıklamasında bulundu.

Related Posts

Hakkari’de 14 Kilogram Skunk Ele Geçirildi

Hakkari’de düzenlenen operasyonda 14 kg skunk bulundu, bir şüpheli gözaltına alındı.

Göztepe, Yeni Formalarını Tanıttı

Göztepe, 2025-2026 sezonu formalarını sosyal medya üzerinden tanıttı. Taraftarlardan beğeni aldı.

İstanbullular dikkat! Bu yollar 5 gün boyunca kapalı

İstanbul’da düzenlenecek “İDEF 2025 Fuarı” nedeniyle 22-27 Temmuz tarihleri arasında bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Kendilerini polis olarak tanıtıp, 4 milyon 250 bin lira dolandırdılar

Adana’da telefonla arayıp kendilerini polis olarak tanıttıkları Arif A.’nın (70) evindeki 4 milyon 250 bin lira değerindeki altınını alarak dolandıran Hayri İ. (23) ile Rıdvan G. (35), polisin operasyonuyla yakalandı. Şüpheliler tutuklanırken, altının bulunması için çalışma başlatıldı.

Adana’da Dolandırıcılığa Tutuklama

Kendilerini polis olarak tanıtan 2 kişi, 70 yaşındaki emeklinin altınlarını dolandırdı.

FETÖ yalanıyla milyonlarca lira dolandırıcılık

Adana’da 70 yaşındaki adam dolandırıcıların hedefi oldu. Kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, yaşlı adamı 4 milyon 250 bin lira dolandırdı.