Bayburt’ta Aranan Zanlı Yakalandı

Bayburt Emniyeti, Kasten Öldürme ve Yaralama Suçlarından Aranan Şahsı Yakaladı

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, saha çalışmaları ve detaylı analizler sonucunda, kasten öldürme ve kasten yaralama suçlarından aranan C.B.H. isimli şüpheliyi başarılı bir operasyonla yakaladı.

Emniyet Müdürlüğü, aranan kişilerin yakalanması için büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürüyor. C.B.H.’nin kasten öldürme ve kasten yaralama suçlarından toplamda 26 yıl 11 ay 3 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu bilgisine ulaşıldı ve şahsın İstanbul’un Sarıyer ilçesinde yaşadığı belirlendi.

Bayburt Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon sonucunda, zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adli süreç devam ediyor. – BAYBURT

Related Posts

CHP’den adalet maskesi

CHP Gençlik Kolları, tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a destek vermek için sarı maske taktı.

Galatasaray, Osimhen’in imza töreninde kasayı dolduracak

Galatasaray, Lazio ile yapacağı hazırlık maçı öncesinde büyük bir organizasyon planlıyor. Yeni transferler Victor Osimhen ve Leroy Sane’nin imza töreni bu maç öncesi düzenlenecek. İmza törenine özel sponsorluk görüşmeleri ve GS Store gelirleri ile kulübün kasasına 6-7 milyon euro civarında bir para gireceği belirtildi.

Öcalan’ın avukatları da kabul etti: Evet akrabalar

Terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın avukatlığını yapan Asrın Hukuk Bürosu, İmralı’dan tahliye olan PKK militanı Veysi Aktaş ile Aziz İhsan Aktaş’ın kuzen olduğunu haber yapan medyaya tepki gösterdi. Avukatlık bürosu, haber yapan kurumlara “bulvar gazetesi” dedi.

Trabzonspor Erzurum Kampı’nda Genç Oyuncular Parladı

Trabzonspor, Erzurum kampında bireysel performanslarla yeni sezona hazırlandı, Folcarelli dikkat çekti.

Kemer Belediyesi Güreşçileri Ordu’da Başarı Gösterdi

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu 4. Etab’ı’nda Kemer Belediyesi güreşçileri, Alper Önal ikinci, Kemal Berke Kaya ise üçüncü olarak kürsüye çıktı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, güreşçileri tebrik etti.

Sıcaktan ilginç korunma yöntemi: Karton kutu

Tunceli’de termometreler 40 dereceyi gördü. Sıcaktan karton kutuyla korunmaya çalışan kadın sosyal medya gündem oldu.