ABD bu aşk haberiyle çalkalanıyor! Eski First Lady ilk kez konuştu

Barack ve Michelle Obama, Evliliklerini Güçlendiren Bir Mesaj Paylaştı

HABER MERKEZİ – Son günlerde evlilikleri hakkında çıkan dedikodulara karşı ortak bir mesaj veren Barack ve Michelle Obama, duygusal bir paylaşımda bulundu. 61 yaşındaki eski First Lady, Obama Vakfı’nın Instagram hesabından yaptığı paylaşımda önemli bir mesajı aktardı.

Tören İçin Anlamlı Bir Karar

Michelle Obama, Chicago’daki bir parkta silahlı şiddet sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki Hadiya Pendleton’a ithafen duygusal bir mesaj paylaştı. “…Barack ve ben” ifadelerini kullanan Michelle Obama, genç kızın anısına düzenlenecek törene katılacaklarını açıkladı.

Hadiya, 2013 yılında Barack Obama’nın göreve başlama töreninde sahne aldıktan sonra hayatını kaybetmişti. Obama çifti, Obama Başkanlık Merkezi’nde Hadiya için özel bir hatıra bahçesi açacaklarını duyurdu.

Dedikodulara Son Veren Açıklama

Michelle Obama’nın son dönemde önemli etkinliklerde yer almaması, çiftin evliliği hakkında spekülasyonlara neden olmuştu. Eski first lady, ne eski başkan Jimmy Carter’ın cenazesinde ne de yeni başkan Donald Trump’ın yemin töreninde eşine eşlik etmemesiyle dedikoduları artırmıştı.

Related Posts

İşte Yasmin bebek!

Üçüncü kez babalık heyecanı yaşayan teknik direktör Volkan Demirel, kızı Yasmin’le çektirdiği kareyi Instagram’dan paylaştı.

Devrim Özkan ve Bige Önal’in bindiği uçağa yıldırım düştü, oyuncular panik yaşadı

Devrim Özkan ve Bige Önal’in bindiği uçağa yıldırım düştü, oyuncular panik yaşadı

Kış tatili alışverişi

Evrim Alasya ve Kerem Alışık, İstanbul’daki bir AVM’den çıkarken görüntülendi. İkili, tatil alışverişi yaptı.

Filiz Akın’ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme! Hülya Koçyiğit açıkladı

Uzun zamandır sağlık problemleriyle mücadele eden Türk sinemasının efsane oyuncusu Filiz Akın’ın sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyordu. Hülya Koçyiğit’ten usta oyuncunun sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi. İşte detaylar…

Var Mısın Yok Musun’da tanışıp evlenmişlerdi! Hakan – Gizem Hatipoğlu çiftinin kızları büyüdü

Geçtiğimiz yıl Survivor’a katılan şimdilerde ise Survivor Panorama programında sunuculuk yapan Hakan Hatipoğlu, dün gerçekleşen programa kızı Lina ile birlikte katıldı. Gizem – Hakan Hatipoğlu’nun kızları Lina’nın son hali dikkat çekti.

Bir süre maskeli

Mine Tugay, öksürük krizi tutunca soluğu hastanede aldı.