Bakan Yumaklı: 9 Mayıs’ta 81 ilde ormanlarımızda buluşuyoruz

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Yeşil Vatan’ı Koruma Çağrısı Yaptı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Yeşil Vatan’ı koruma kararlılığını bir kez daha vurgulayarak, 9 Mayıs Cuma günü 81 ilde düzenlenecek orman temizliği etkinliği için çağrıda bulundu.

Geçtiğimiz yıl başlatılan ve büyük ilgi gören “Orman Benim” kampanyasının bu yıl da devam edeceğini açıklayan Bakan Yumaklı, vatandaşları kampanyaya katılmaya davet etti.

“Bizler Yeşil Vatan’ı gelecek kuşaklara aktarmak için çok yoğun bir çaba ve gayret içerisindeyiz.” diyen Yumaklı, etkinliğin amacının, yangın riskini artıran atıkları özellikle yol kenarlarından temizlemek olduğunu belirtti.

Bakan Yumaklı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Geçtiğimiz yıl başlattığımız Orman Benim kampanyası bu yıl da devam edecek inşallah. 9 Mayıs Cuma günü, 81 ilde gerçekleştirilecek etkinlikle ormanlarımızı yangınlara sebebiyet verecek maddelerden, özellikle yol kenarları başta olmak üzere, temizleyeceğiz. Ben genç yaşlı demeden, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da bütün vatandaşlarımızı bu değerli kampanyaya katılmaya davet ediyorum.”

İbrahim Yumaklı’nın Twitter hesabından yapılan paylaşımı buradan inceleyebilirsiniz.

Related Posts

Dışişleri Bakanı Fidan’ın Varşova ziyareti: Türkiye’nin AB’den güvenlik beklentileri neler?

Dışişleri Bakanı Fidan’ın Varşova ziyareti: Türkiye’nin AB’den güvenlik beklentileri neler?

Ekrem İmamoğlu’nun X hesabına erişim engeli dünya basınında: Kamuoyu yoklamaları desteğin arttığını gösteriyor

Ekrem İmamoğlu’nun X hesabına erişim engeli dünya basınında: Kamuoyu yoklamaları desteğin arttığını gösteriyor

Büyükçekmece’de helikopter kazasında 7 kişi ölmüştü: Karar verildi

Büyükçekmece’de 7 kişinin öldüğü helikopter kazasına ilişkin davada karar çıktı. Mahkeme, helikopterin çarptığı kulenin inşaat firmasının yetkili ortaklarından sanıklar Osman Naci Endem ve Tamer Tunca’yı “taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma” suçundan 7 yıl 6’şar ay hapisle cezalandırdı.

Adana’daki hırsız evlerden 400 metrelik elektrik kablosu çaldı

Adana’da farklı tarihlerde duvarlarına tırmanarak girdiği 2 evden 400 metre elektrik kablosu ile matkap çalan Serhat A. (20) tutuklandı. Şüphelinin hırsızlık yaptığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AB toplantısına katılıyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Varşova’da AB Gayrıresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı (Gymnich) marjında düzenlenecek oturuma katılacak.

Şile’de felaketi yaşayan işçi göçük altından kurtarıldı

Şile’de İSKİ ekiplerinin caddede yürüttüğü alt yapı çalışması sırasında göçük meydana geldi. Toprak altında kalan 1 işçi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. İşçinin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir