Bursa AFSİAD ve Mudanya Üniversitesi’nden iş birliği protokolü

Bursa AFSİAD ve Mudanya Üniversitesi İş Birliği Protokolü İmzaladı

BURSA (İGFA) – Bursa AFSİAD Başkanı İlker Duran ve yönetim kurulu üyeleri, Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Gıyasettin Bingöl’ü ziyaret etti. Ziyaret sırasında, üniversite-sanayi iş birliği konuları ele alındı ve iki kurum arasında ortak çalışmaların potansiyeli tartışıldı.

Ziyaretin ardından, Bursa AFSİAD ve Mudanya Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol, Bursa AFSİAD üyelerinin Mudanya Üniversitesi’nin lisansüstü eğitim programlarından indirimli faydalanmasını sağlamaktadır. Protokole, Bursa AFSİAD Başkanı İlker Duran ve Mudanya Üniversitesi Genel Sekreteri Ali Mollasalih imza attı.

Bursa AFSİAD Başkanı İlker Duran, iş birliği hakkında yaptığı açıklamada, “Üniversite-sanayi iş birliği, iş dünyasının nitelikli çalışan ihtiyacını karşılamanın yanı sıra inovasyon ve bilgi paylaşımı açısından büyük önem taşıyor. Bu protokol, sadece üyelerimize değil, bölge ekonomisine de katkı sağlayacak. Üyelerimizin akademik bilgiyle donanması, şirketlerimizin rekabet gücünü artıracaktır.” dedi.

Mudanya Üniversitesi Genel Sekreteri Ali Mollasalih ise, “Üniversite olarak amacımız bilimsel çalışmalarla değer üretmek, şehrimize ve topluma fayda sağlamak. Kentin tüm dinamikleriyle iş birliği yapmayı önemsiyoruz. Bu iş birlikleri, üniversitemize ve kentimize büyük fayda sağlayacak. Bursa AFSİAD ile imzaladığımız protokol de bunun bir parçası. Protokol sayesinde, Bursa AFSİAD üyeleri üniversitemizin lisansüstü eğitim programlarından indirimli yararlanabilecek. Bursa AFSİAD Başkanı İlker Duran ve yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Rize’de kurban satışı durma noktasında: Besiciler Diyanet’e tepkili

Rize Hayvan Pazarı’nda Kurban Bayramı’nda beklenen satışlar gerçekleşmedi. Besiciler, Diyanet İşleri Başkanlığının düşük fiyatlı kurban bağışı kampanyalarının piyasayı olumsuz etkilediğini belirterek, “Diyanet 4 bin liraya kurban kesiyor, biz 4 bin 500 liraya hayvan satamıyoruz. Bu üreticiyi bitirmek demektir” dedi.

Trump’ın Harvard kararına federal yargıçlardan red: Yabancı öğrencilerin vize kısıtlama kararı durduruldu

ABD’de federal yargıç, Başkan Donald Trump yönetiminin, Filistin’e destek gösterileriyle öne çıkan Harvard Üniversitesine yabancı öğrencilerin vizeleri konusunda kısıtlamalar getiren kararını geçici olarak durdurdu.

Elon Musk bombayı patlattı: Epstein istismar dosyasında Trump da yer alıyor

Elon Musk ve ABD Başkanı Donald Trump arasında başlayan kriz derinleşiyor. Musk son olarak Trump’ın Epstein dosyalarında adının olduğunu ileri sürüp “gerçekten büyük bombayı bırakmanın zamanı geldi” dedi. Musk, Epstein dosyalarının kamuoyuna …

Bursa’da yolcu otobüslerinde ‘bayram’ denetimi

Bursa’da polis ekipleri, şehirlerarası otobüslerde ‘bayram’ denetimi gerçekleştirdi.

İstanbul Valisi Gül’den hayvan pazarına ziyaret

İstanbul Valisi Davut Gül, Bahçelievler’deki hayvan pazarını ziyaret etti

Yandaş yazardan iktidara ‘İmamoğlu’ uyarısı: ‘CHP’yi güçlü iktidar yapmaktan kurtulamazsınız!’

Yandaş Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan “Ekrem İmamoğlu’nu içeri atıp da hakkında yolsuzluk soruşturması açılan çok sayıda Ak Partili belediye başkanından bir tanesini bile içeri atmazsanız, İmamoğlu’nu kahraman, CHP’yi de güçlü iktidar yapmaktan kurtulamazsınız!” diye yazdı.