Bursa’da Meclis toplantısında gerginlik çıktı, hakaretler havada uçuştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında Gerilim

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mayıs ayı meclis toplantısında gerilim yaşandı.

Meclis’te konuşan eski AKP Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Temiztürk, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in 1 Mayıs’ta halay çektiği videosunu hatırlatarak işten çıkarılan işçileri savundu.

CHP grubundan Emel Duman da Temiztürk’ün amcasının oğlunun hala belediyede görev yapması konusuna dikkat çekti.

Bu konuşmaların ardından tansiyon yükseldi ve tartışmalar başladı. Tarafların üyeleri gerginliği sakinleştirmek için çaba harcadı ancak araya girilemedi. Yaşanan olayların ardından Bozbey toplantıya ara verdi.

Tartışma Ara Verilen Oturumda Sona Ermedi

Bozbey’in açıklamaları sırasında salona geri dönen AKP Meclis Üyesi Ömer Faruk Temiztürk, gerilimi artırdı.

Temiztürk’ün salona girmesi üzerine Başkan Vekili Mehmet Saldız, “Ne işin var burada? Çık dışarı!” diyerek tepki gösterdi. Bu durumun ardından AKP ve CHP üyeleri arasında yeni bir tartışma başladı ve gruplar birbirine doğru ilerledi.

Mecliste tansiyonun artması üzerine Bozbey, toplantıyı sonlandırarak oturumu 20 Mayıs’ta yeniden devam ettirme kararı aldı.

Related Posts

Putin, Kara Kuvvetleri Başkomutanı Salyukov’u görevden aldı

Putin, Kara Kuvvetleri Başkomutanı Salyukov’u görevden aldı

Trump Katar’da, Rubio Antalya’da konuştu: Rusya Ukrayna görüşmelerine değindiler

Antalya’da düzenlenen NATO Gayriresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı’nın ikinci gününde ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio basın açıklamasında bulundu.

ABD Temsilcisi Witkoff’tan ‘Yeni Gazze planı’

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ortadoğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff, Katar’ın başkenti Doha’da Gazze savaşına ilişkin yürütülen müzakereler sırasında, yeni bir plandan söz etti. İsrail’in merkezli Channel 12 televizyonu Witkoff’ın sunduğu planı …

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a ‘Silivri’ mesajı: Bugün bana yöneltilen iddialarla yargılandın ama bir tek gün bile tutuklanmadın, bu davaların asıl savcısısın!

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a ‘Silivri’ mesajı: Bugün bana yöneltilen iddialarla yargılandın ama bir tek gün bile tutuklanmadın, bu davaların asıl savcısısın!

İsrail, bir gazeteciyi öldürdüğünü itiraf etti

İsrail ordusu, dün Gazze Şeridi’nin güneyinde yer alan Han Yunus’taki Nasır Hastanesi’ne düzenlenen saldırıda gazeteci Hasan Abdulfettah Islih’in öldürüldüğünü itiraf etti.

Macron’dan Putin’e ‘İstanbul’ tehdidi

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İstanbul’da yapılacak ‘barış’ görüşmelerinde, Ukrayna ile ateşkesi kabul etmemesi halinde Rusya’ya yeni yaptırımlar uygulayacaklarını duyurdu. Macron, yaptırımların hedefinde Rusya’nın finansal hizmetleri ile petrol ve doğal gaz sanayisi olduğunu belirtti.