Buzlu yolda kayan otomobil evin duvarını yerle bir etti

Beykoz’da Otomobil Buzlanma Nedeniyle Kontrolden Çıktı

İstanbul Beykoz’da meydana gelen trafik kazasında, buzlanma nedeniyle kayarak kontrolden çıkan bir otomobil, park halindeki bir taksiye ve iki evin duvarına çarptı. Saat 02.00 sularında Rüzgarlıbahçe Mahallesi Seyfi Baba Sokak’ta seyir halinde olan araç, buzlanan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak 300 metrelik yokuşta hızlandı.

Otomobil, ilk olarak buzlanmış yolda mahsur kalan taksiye ardından bir evin duvarına çarptı ve duvarı yıktı. Evin duvarını yıkan otomobil, tekrar savrulup başka bir evin duvarına çarpıp durabildi.

Yaralı Sürücüler Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı sürücüler ambulansta ilk müdahalelerini aldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi ve kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Evin duvarına çarparak yıkılan oda sahibi Barış Hancıoğlu, şans eseri kazayı yara almadan atlattıklarını belirterek, “Annemin normalde bu saatte odasında uyuyor oluyordu. Kendisi ‘Bugün biraz daha oturayım’ dedi ve odasına geçmedi. İyi ki geçmemiş. Yoksa daha ağır bir durum ortaya çıkardı” şeklinde konuştu.

Belediye ekipleri, sokaktaki trafiği kapatarak yolda tuzlama çalışması gerçekleştirdiler.


Related Posts

Yargıtay verileri ortaya koydu: AKP’nin kayıpları dikkat çekti, CHP tırmanışa geçti…

Yargıtay’ın siyasi partilerin güncel üye sayılarını yayımladığı listede; AKP son altı ayda 256 bin üye kaybı yaşarken CHP, 370 binden fazla yeni üye kazandı. Listede Yeniden Refah ve Saadet’in artışı da dikkat çekti.

Netanyahu, Trump ile görüşmesinin ateşkes müzakereleri konusunda ilerleme sağlayacağını söyledi

Netanyahu, Trump ile görüşmesinin ateşkes müzakereleri konusunda ilerleme sağlayacağını söyledi

Adıyaman Belediye Başkanı’nın ifadesi tamamlandı

Adıyaman Belediye Başkanı’nın ifadesi tamamlandı. Dün akşam saatlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tutuklanmıştı.

İngiltere’den 14 yıl sonra Şam’a ilk ziyaret! Suriye’ye rekor insani yardım

İngiltere Dışişleri Bakanı David Lammy, Şam’da Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara ile görüştü. Bu, İngiltere’den 14 yıl aradan sonra Şam’a bakanlık düzeyinde gerçekleştirilen ilk ziyaret oldu. İngiltere’nin 94.5 milyon sterlin insani yardım, kimyasal silahların imhası için 2 milyon sterlin yardım yapacağı duyuruldu. 

Aliyev ile Pezeşkiyan’ın samimi görüntüleri sosyal medyada gündem oldu

Azerbaycan’ın Hankendi kentindeki Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Zirvesi’nde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’ın samimi görüntüleri sosyal medyada yoğun şekilde paylaşıldı.

Rusya: Batı, Ukrayna ordusunun kimyasal silah kullanımına ilişkin gerçekleri görmezden geliyor

Rusya’nın Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü’ndeki (OPCW) Daimi Temsilciliği, Batı’nın Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin kimyasal silah kullanımına ilişkin gerçekleri görmezden geldiğini belirtti.