Çanakkale’nin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 45 santimetreye ulaştı

Çanakkale’nin Lapseki İlçesinde Kar Kalınlığı 45 Santimetreye Ulaştı

Lapseki ilçesi Dumanlı Dağı’nda etkili olan kar yağışı sonrasında kar kalınlığı 45 santimetreye ulaştı. Bölgede gün boyunca devam eden kar yağışı, beyaz bir örtü oluşturdu. Yüksek kesimlerde bulunan 650 rakımlı Dumanlı Dağı’nda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için İl Özel İdare ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor (DHA).

Sorgu: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Şampiyonluk kutlamasında araç içinde havai fişek patladı

İstanbul Küçükçekmece’de Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamaları sırasında otomobilin içinde patlayan havai fişek nedeniyle bir otomobilde yangın çıktı. İtfaiye tarafından söndürülen yangın sonrasında otomobil kullanılamaz hale geldi.

Sivas’ta sokak üzerinde iki grup arasında kanlı kavga: 4 kişi yaralandı

Sivas’ta iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya döndü. Tabanca ve bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı.

İmamoğlu’ndan AKP’nin ‘öğrenci yurdu’ teklifine sert tepki… Erdoğan’a sordu: ‘Hiç mi merhametin kalmadı bu milletin evlatlarına?’

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP’nin “Belediyelerin öğrenci yurdu açma ve çalıştırma yetkisi kaldırılsın” teklifine tepki gösterdi. Erdoğan’a seslenen İmamoğlu, “Koltuk dışında bir arzun, bir hırsın, bir isteğin kalmadı, anladık. Parayı tefeciye, faizciye, vurguncuya harcıyorsun onu da anladık. Anlayamadığım, yapana niye engel olmaya çalışıyorsun? Hiç mi merhametin kalmadı bu milletin evlatlarına?” diye sordu.

İBB, 4 tesiste kurban satış ve kesim hizmeti verecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Avrupa ve Anadolu Yakası’nda toplam 4 tesiste kurban satış ve kesim hizmeti sunacak.

Yazar Altay Cem Meriç, Celal Şengör’ün ‘başörtüsü yasaklanmalı’ fikrini ‘bilime’ nasıl uydurduğunu anlattı

Yazar Altay Cem Meriç, hemen her fırsatta Türk halkını aşağılayan yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör’ü ele aldığı YouTube video serisinin ikinci bölümünü yayımladı.Serinin bu bölümünde Meriç, Şengör’ün kamuoyunda sıkça tartışmalara neden olan açıklamalarını mercek altına alarak, özellikle başörtülü kadınlara yönelik ifadelerini sert bir dille eleştirdi.

Adana’da seyir halindeki otomobil alev topuna döndü

Adana’nın Ceyhan ilçesinde seyir halindeyken alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi.