Doğum gününde bir anda patladı, eli ve yüzü yandı: Herkese ders olsun

Vietnam’da Doğum Günü Kutlaması Faciası

Vietnam’ın başkenti Hanoi’de yaşanan bir doğum günü kutlaması, önemli bir faciayla sonuçlandı. Genç kadın Giang, elindeki hidrojen balonunun alev alması sonucu yüzünde ve ellerinde ciddi yanıklarla hastaneye kaldırıldı.

Doğum günü pastasını tutarken olan Giang’ın diğer elindeki hidrojen dolu balon, mum alevine temas edince büyük bir patlama oluştu. Giang’ın yüzünde, ellerinde ve kollarında ikinci derece yanıklar meydana geldiği belirtildi.

“Yaşadıklarım Herkese Ders Olsun”

Tedavi sürecinde yaşadığı korkuyu dile getiren Giang, “O anki korkuyla görüntüleri uzun süre izleyemedim. Eğer bu tehlikeyi bilseydim, kendimi riske atar mıydım bilmiyorum. Umarım başıma gelenler diğerlerine ders olur” dedi.

Uzmanlar, helyuma göre daha ucuz olması sebebiyle sıkça tercih edilen hidrojen gazının son derece yanıcı olduğuna ve ateşle temas ettiğinde patlama riski taşıdığına dikkat çekiyor. Yetkililer, hidrojen balonlarının kapalı alanlarda kullanımının ciddi tehlikelere neden olabileceği konusunda uyarıda bulunuyor.

Related Posts

Oltu’da Sel Felaketi: Bir Araç Suyun İçinde Sürüklendi

Erzurum’un Oltu ilçesinde yaşanan sağanak yağış, sel felaketine neden oldu. Bir otomobil sel sularına kapıldı, sürücü ve eşi son anda kurtarıldı. Eşinin halat yardımıyla kurtarılması dikkat çekti.

DEM’den, Demirtaş’ın da olduğu ‘Kobani’ tahliyelerinin reddedilmesine tepki: Anayasa çiğnenerek suç işleniyor, serbest bırakılmaları sürecin de bir gereği

DEM’den, Demirtaş’ın da olduğu ‘Kobani’ tahliyelerinin reddedilmesine tepki: Anayasa çiğnenerek suç işleniyor, serbest bırakılmaları sürecin de bir gereği

Elmalı’da Hortum, Dolu ve Sel Zarara Yol Açtı

Elmalı’da sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi, yollar kapandı, tarım ürünleri zarar gördü.

İşten Çıkarılan İşçiler Eylemini Sonlandırdı

İzmir’de işten çıkarılan işçiler, belediye başkanıyla yapılan görüşme sonrası eylemlerini sonlandırdı.

Sapanca Gölü’nde 60 Milyon Metreküp Su Kaybı

Alemdar, Sapanca Gölü’nün kuraklık ve bilinçsiz tüketim nedeniyle büyük su kaybı yaşadığını belirtti.

Emine Erdoğan, Ümraniye Çevre Şenliği’nde Sıfır Atık Bilincine Dikkat Çekti

Emine Erdoğan, Ümraniye’deki Çevre Şenliği’nde çocuklarla birlikte atölyelere katılarak çevre bilincinin önemini vurguladı. DOA makinesine geri dönüştürülebilir atık atan Erdoğan, ‘Sıfır Atık bir kampanya değil, bilinçli bir yaşam tarzı’ diyerek mesajını iletti.