İsrail ‘nükleer’ savaşı başlattı: Hamaney’den intikam yemini

İran Dini Lideri Hamaney’den İsrail’e Sert Tepki: “Siyonist Rejim, Ağır Bir Cezayı Beklemelidir”

İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail’in İran’a gerçekleştirdiği hava saldırısının ardından halka seslendi. Hamaney, sabah saatlerinde gerçekleşen saldırıyı kınayarak, “Siyonist rejim, sivil yerleşim yerlerini hedef alarak şeytani doğasını açık bir şekilde ortaya koymuştur. Bu rejim, ağır bir cezayı beklemelidir” dedi.

Hamaney, saldırıya karşı güçlü bir şekilde cevap vereceklerini belirterek, “Allah’ın izniyle, İran İslam Cumhuriyeti’nin silahlı kuvvetleri bu saldırının cevabını mutlaka verecek. Bazı komutanlarımız ve bilim insanlarımız şehit oldu ancak onların yerini alacak olanlar, görevlerini sürdürecektir. Siyonist rejim bu saldırıyla kendisi için acı ve karanlık bir son hazırladı ve bu kaçınılmaz son onu bulacaktır” dedi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ise İran’a saldırı düzenlediklerini açıklayarak, “tehlike ortadan kalkana kadar” saldırıların süreceğini belirtti.

Related Posts

İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu ile görüşmesine yönelik açıklama

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu le görüşmesine dair açıklama yaparak, “Sayın Özel ve Sayın Kılıçdaroğlu’nun birlikte operasyonları bertaraf edecek en güçlü dayanışmayı ortaya koyacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

Kalbi alınan İngiliz turistin ölüm nedeni ortaya çıktı

Türkiye’de hastanede hayatını kaybettikten sonra cenazesi ülkesine götürülen İngiltere vatandaşı Beth Louise Eileen Martin’in kalbi üzerinde Adli Tıp Kurumunca yapılan incelemede, ölümün gıda zehirlenmesi ve gelişen komplikasyonlar sonucu gerçekleştiği mütalaa edildi.

‘Duran adam’ eyleminde gözaltına alınan çocuklardan darp iddiası

Taksim Meydanı’ndaki “Duran Adam” eylemi sırasında gözaltına alınan 18 yaş altındaki çocuklar, soruşturma kapsamında savcılıkta ifade verdi. Çocuklar, polis tarafından darp edildiklerini belirtirken, avukatları da müvekkillerinin polisler tarafından küfür ve hakarete maruz kaldığını öne sürdü.

İran, İsrail’in saldırılarının ardından 15 Haziran’da yapılacak ABD ile nükleer müzakereleri durdurdu

İran, İsrail’in saldırılarının ardından 15 Haziran’da yapılacak ABD ile nükleer müzakereleri durdurdu

Eski Arjantin Devlet Başkanı Kirchner’e hapis cezası

Eski Arjantin Devlet Başkanı Cristina Fernandez de Kirchner’e yolsuzluk davasında verilen 6 yıl hapis cezası ve ömür boyu kamu görevlerinden men kararı, Yüksek Mahkeme tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Bir tutuklu kadın anlatıyor!

İBB Medya A.Ş.’nin eski Genel Müdürü Dr. İpek Elif Atayman cezaevinde yaşadığı işkenceyi anlatarak; “Bileklerim morardı. Yerde yatıyorum. Eşyam çöp torbasında. MASAK kaydım yok. HTS kaydım yok. Şüpheli mal varlığım yok” diyerek Adalet Bakanı’na seslendi.