Katil İsrail ordusunun Gazze’deki saldırılarında 3 gazeteci daha hayatını kaybetti

İsrail Ordusu Gazze’de Bir Hastaneyi Bombaladı

Bir sağlık sektörü kaynağı, İsrail ordusunun Gazze’deki El-Ehli Baptist Hastanesi avlusunu insansız hava araçlarıyla bombaladığını bildirdi.

Saldırıda gazeteci Semir er-Rufai, Süleyman Huccac ve İsmail Bedh’in hayatını kaybettiği ve birçok kişinin yaralandığı belirtildi.

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ne yönelik yoğun saldırılarında hastaneler, okullar ve Filistinlilerin barınma alanlarını hedef alıyor.

7 Ekim 2023’ten bu yana devam eden İsrail saldırılarında en az 54 bin 607 Filistinlinin yaşamını yitirdiği ve 125 bin 341 kişinin yaralandığı bildirildi.

Related Posts

Rize’de kurban satışı durma noktasında: Besiciler Diyanet’e tepkili

Rize Hayvan Pazarı’nda Kurban Bayramı’nda beklenen satışlar gerçekleşmedi. Besiciler, Diyanet İşleri Başkanlığının düşük fiyatlı kurban bağışı kampanyalarının piyasayı olumsuz etkilediğini belirterek, “Diyanet 4 bin liraya kurban kesiyor, biz 4 bin 500 liraya hayvan satamıyoruz. Bu üreticiyi bitirmek demektir” dedi.

Trump’ın Harvard kararına federal yargıçlardan red: Yabancı öğrencilerin vize kısıtlama kararı durduruldu

ABD’de federal yargıç, Başkan Donald Trump yönetiminin, Filistin’e destek gösterileriyle öne çıkan Harvard Üniversitesine yabancı öğrencilerin vizeleri konusunda kısıtlamalar getiren kararını geçici olarak durdurdu.

Elon Musk bombayı patlattı: Epstein istismar dosyasında Trump da yer alıyor

Elon Musk ve ABD Başkanı Donald Trump arasında başlayan kriz derinleşiyor. Musk son olarak Trump’ın Epstein dosyalarında adının olduğunu ileri sürüp “gerçekten büyük bombayı bırakmanın zamanı geldi” dedi. Musk, Epstein dosyalarının kamuoyuna …

Bursa’da yolcu otobüslerinde ‘bayram’ denetimi

Bursa’da polis ekipleri, şehirlerarası otobüslerde ‘bayram’ denetimi gerçekleştirdi.

İstanbul Valisi Gül’den hayvan pazarına ziyaret

İstanbul Valisi Davut Gül, Bahçelievler’deki hayvan pazarını ziyaret etti

Yandaş yazardan iktidara ‘İmamoğlu’ uyarısı: ‘CHP’yi güçlü iktidar yapmaktan kurtulamazsınız!’

Yandaş Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan “Ekrem İmamoğlu’nu içeri atıp da hakkında yolsuzluk soruşturması açılan çok sayıda Ak Partili belediye başkanından bir tanesini bile içeri atmazsanız, İmamoğlu’nu kahraman, CHP’yi de güçlü iktidar yapmaktan kurtulamazsınız!” diye yazdı.