Kenti sağanak vurdu, yollar göle döndü

Sivas’ta Yağmur Suları Dereleri Taşırdı, Sel Meydana Geldi

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde akşam saatlerinde şiddetli yağmur etkisini gösterdi. Yağmurun neden olduğu derelerin taşması sonucu Yukarı Kale Mahallesi Hacıballı ve Binek Taşı mevkilerinde ve bazı bölgelerde sel oluştu.

Sel sularının etkisiyle bölgedeki hayvan barınaklarında ve yollarda hasar meydana geldi. Belediye temizlik ekipleri, sel sularının taşıdığı taş yığınları ve çamur birikintilerini temizlemek için iş makineleriyle çalışma başlattı. İlçede hasar tespit çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Related Posts

Kalbi alınan İngiliz turistin ölüm nedeni ortaya çıktı

Türkiye’de hastanede hayatını kaybettikten sonra cenazesi ülkesine götürülen İngiltere vatandaşı Beth Louise Eileen Martin’in kalbi üzerinde Adli Tıp Kurumunca yapılan incelemede, ölümün gıda zehirlenmesi ve gelişen komplikasyonlar sonucu gerçekleştiği mütalaa edildi.

‘Duran adam’ eyleminde gözaltına alınan çocuklardan darp iddiası

Taksim Meydanı’ndaki “Duran Adam” eylemi sırasında gözaltına alınan 18 yaş altındaki çocuklar, soruşturma kapsamında savcılıkta ifade verdi. Çocuklar, polis tarafından darp edildiklerini belirtirken, avukatları da müvekkillerinin polisler tarafından küfür ve hakarete maruz kaldığını öne sürdü.

İran, İsrail’in saldırılarının ardından 15 Haziran’da yapılacak ABD ile nükleer müzakereleri durdurdu

İran, İsrail’in saldırılarının ardından 15 Haziran’da yapılacak ABD ile nükleer müzakereleri durdurdu

İsrail ‘nükleer’ savaşı başlattı: Hamaney’den intikam yemini

İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail’in İran’a yönelik sabah saatlerinde gerçekleştirdiği hava saldırısının ardından “Siyonist rejim bu saldırısıyla, kendisi için acı ve karanlık bir son hazırladı” dedi.

Eski Arjantin Devlet Başkanı Kirchner’e hapis cezası

Eski Arjantin Devlet Başkanı Cristina Fernandez de Kirchner’e yolsuzluk davasında verilen 6 yıl hapis cezası ve ömür boyu kamu görevlerinden men kararı, Yüksek Mahkeme tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Bir tutuklu kadın anlatıyor!

İBB Medya A.Ş.’nin eski Genel Müdürü Dr. İpek Elif Atayman cezaevinde yaşadığı işkenceyi anlatarak; “Bileklerim morardı. Yerde yatıyorum. Eşyam çöp torbasında. MASAK kaydım yok. HTS kaydım yok. Şüpheli mal varlığım yok” diyerek Adalet Bakanı’na seslendi.