Son Dakika… İYİ Parti’de hareketli saatler: Olağanüstü toplantı çağrısı!

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, Parti Üyelerini Toplantıya Çağırdı

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin başkanlık divanı üyelerini ve milletvekillerini saat 18.00’de Parti Genel Merkezi’nde olağanüstü toplantıya çağırdı.

Bugün DEM Parti Heyeti, İmralı’da terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ı ziyaret etti. DEM Parti İmralı Heyeti, Öcalan ile yapılan görüşmenin ardından 17.00’de İstanbul’da basın toplantısı düzenleyecek. Öcalan’ın çağrısının kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

GÜNDEMDE ÖCALAN MI VAR?

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, partisinin başkanlık divanı üyelerini ve milletvekillerini olağanüstü toplantıya çağırdı. Toplantı 18.00’de gerçekleştirilecek. PKK lideri Abdullah Öcalan’ın yapması beklenen çağrının ele alınması bekleniyor.

Related Posts

Oltu’da Sel Felaketi: Bir Araç Suyun İçinde Sürüklendi

Erzurum’un Oltu ilçesinde yaşanan sağanak yağış, sel felaketine neden oldu. Bir otomobil sel sularına kapıldı, sürücü ve eşi son anda kurtarıldı. Eşinin halat yardımıyla kurtarılması dikkat çekti.

DEM’den, Demirtaş’ın da olduğu ‘Kobani’ tahliyelerinin reddedilmesine tepki: Anayasa çiğnenerek suç işleniyor, serbest bırakılmaları sürecin de bir gereği

DEM’den, Demirtaş’ın da olduğu ‘Kobani’ tahliyelerinin reddedilmesine tepki: Anayasa çiğnenerek suç işleniyor, serbest bırakılmaları sürecin de bir gereği

Elmalı’da Hortum, Dolu ve Sel Zarara Yol Açtı

Elmalı’da sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi, yollar kapandı, tarım ürünleri zarar gördü.

İşten Çıkarılan İşçiler Eylemini Sonlandırdı

İzmir’de işten çıkarılan işçiler, belediye başkanıyla yapılan görüşme sonrası eylemlerini sonlandırdı.

Sapanca Gölü’nde 60 Milyon Metreküp Su Kaybı

Alemdar, Sapanca Gölü’nün kuraklık ve bilinçsiz tüketim nedeniyle büyük su kaybı yaşadığını belirtti.

Emine Erdoğan, Ümraniye Çevre Şenliği’nde Sıfır Atık Bilincine Dikkat Çekti

Emine Erdoğan, Ümraniye’deki Çevre Şenliği’nde çocuklarla birlikte atölyelere katılarak çevre bilincinin önemini vurguladı. DOA makinesine geri dönüştürülebilir atık atan Erdoğan, ‘Sıfır Atık bir kampanya değil, bilinçli bir yaşam tarzı’ diyerek mesajını iletti.