Yılbaşı gecesi cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı: Silahın mermisi bittiği için kabzasıyla vuruyor

Tartışma Kanlı Cinayetle Sonuçlandı: Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Olay, 1 Ocak 2025’te saat 02.30 sıralarında Haraççı Mahallesi’nde meydana geldi. Ateş yakmak için odun isteyen bir grup arkadaş arasında çıktığı iddia edilen tartışma, kanlı bir cinayete dönüştü. Hurdacı ile yaşanan tartışmada Diren Kaya, arkadaşının kurşunlarına hedef oldu.

Mikail Gümüş

Ağır yaralanan Mikail Gümüş, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralı Uğur Tanrıgül ise silah kabzasından aldığı darbelerle ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olaya ilişkin yeni görüntüler ve bilgiler ortaya çıktı.

Uğur Tanrıgül

OLAY YERİNDE SİLAHI KAYBETMEYE ÇALIŞTILAR İDDİASI

Olayın ardından yaralı Uğur Tanrıgül’ün ağabeyi Fatih Tanrıgül, iddiaya göre olay akşamı kullanılan silahlardan birinin, olay günü orada bulunan bir kişi tarafından alınıp kaçırılmaya çalışıldığını fark etti.

Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen anlarda silahı alan Tanrıgül, Arnavutköy İlçe Emniyet Ekiplerine teslim etti.

Fatih Tanrıgül

“SİLAHIN MERMİSİ BİTTİĞİ İÇİN KARDEŞİME SİLAHIN KABZASIYLA VURUYOR”

Olayla ilgili konuşan yaralı Uğur Tanrıgül’ün ağabeyi Fatih Tanrıgül, yaşananları şu şekilde anlattı: Olay akşamı işyerine gelen 6 kişi, sarhoş oldukları öne sürülüyor. Kardeşim, içeride misafiri olduğunu söyleyerek şahısları dükkanından çıkardı. Ancak şahıslar tehditler savurarak rahatsızlık vermeye devam etti. Ardından silahlarını çeken şahıslar, önce vefat eden Mikail Gümüş’e ateş açtı, daha sonra kardeşim Uğur Tanrıgül’e ve bir diğer kişiye saldırdı. Silahın mermisi bitince kardeşimi kabzasıyla dövdüler. Ardından benim kardeşimi hastaneye götürürken kaçtılar. Kardeşim şu an hayati tehlikesi devam eden yoğun bakımda, diğer mağdur ise yaşamını yitirdi. Olaydan sonra olay yerinde bulunan birisinin silahı alırken görüntüsünü izledim ve ilçe emniyetine teslim ettim. Şüpheli ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.”

Related Posts

Fransa şokta: Milletvekili evinde ölü bulundu

Fransa’nın siyaset sahnesi, 7 Temmuz 2025 Pazartesi günü gelen acı haberle sarsıldı. Eure-et-Loir milletvekili ve 2022’den 2024’e kadar Cumhuriyetçiler Grubu’nun başkanlığını yapmış olan Olivier Marleix, Anet’teki evinde ölü bulundu. Yakınlarının …

Üç yıldır naaşı aranan Şehit Üsteğmen Melih Bozkurt’un son WhatsApp mesajı yürekleri burktu

Üç yıldır naaşı aranan Şehit Üsteğmen Nuri Melih Bozkurt’un WhatsApp’ta paylaştığı son mesajı ortaya çıktı.

DEM Parti İmralı heyeti, Erdoğan’la görüşecek

DEM Parti İmralı Heyeti, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe’de bir araya gelecek.

Yargıtay verileri ortaya koydu: AKP’nin kayıpları dikkat çekti, CHP tırmanışa geçti…

Yargıtay’ın siyasi partilerin güncel üye sayılarını yayımladığı listede; AKP son altı ayda 256 bin üye kaybı yaşarken CHP, 370 binden fazla yeni üye kazandı. Listede Yeniden Refah ve Saadet’in artışı da dikkat çekti.

Netanyahu, Trump ile görüşmesinin ateşkes müzakereleri konusunda ilerleme sağlayacağını söyledi

Netanyahu, Trump ile görüşmesinin ateşkes müzakereleri konusunda ilerleme sağlayacağını söyledi

Adıyaman Belediye Başkanı’nın ifadesi tamamlandı

Adıyaman Belediye Başkanı’nın ifadesi tamamlandı. Dün akşam saatlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tutuklanmıştı.