Güncel Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

ATA Kafelerinin 5. Şubesi Ataşehir’de Açıldı

Ataşehir Belediyesi, uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet sunan ATA Kafelerinin 5. şubesini Örnek Mahallesi'nde açtı. Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, sosyal alanların önemine vurgu yaparak yeni kafenin ilçe halkına katkı sağlayacağını belirtti.

Ataşehir Belediyesi ATA Kafeleri Açılışına Devam Ediyor

Ataşehir Belediyesi, ilçe halkına uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunan ATA Kafeleri’ni genişletmeye devam ediyor. Son olarak, ATA Kafelerin 5. şubesi Örnek Mahallesi’nde Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde açıldı. Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, yeni kafenin açılışında yaptığı konuşmada, “Komşularımızın rahatça bir araya gelebileceği ve uygun fiyatlarla kaliteli hizmet alabileceği sosyal alanlar oluşturmaya devam ediyoruz” dedi.

ATA Kafeler, bütçe dostu menüleriyle, yenilenen logo ve konseptleriyle hizmet vermeye devam ediyor. Örnek Mahallesi’ndeki yeni şube ile birlikte Barbaros Mahallesi’nde, İnovata Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi’nde, İçerenköy Mahallesi’nde İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde ve Atatürk Mahallesi’nde de hizmet veren ATA Kafeler, Ataşehir halkına uygun fiyatlarla sosyal alanlar sunmaya devam ediyor.

ATA Teras Yakında Hizmetinizde Olacak

Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı’nda hizmet vermeye başlayacak olan ATA Teras da açılış için geri sayıma başladı. Başkan Adıgüzel, ATA Teras’ın Ataşehir halkına ferah bir atmosferde ve ekonomik fiyatlarla hizmet sunacağını belirtti. ATA Teras, farklı damak zevklerine hitap eden lezzetli menüsüyle dikkat çekecek.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, ATA Kafelerin yeni şubesinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerine göre hizmetlerimizi şekillendiriyoruz. Komşularımızın uygun fiyatlarla kaliteli hizmet alabileceği sosyal alanlar oluşturmayı sürdürüyoruz” dedi.

  • Ata Teras’ın açılışı için heyecanlıyız
  • ATA Kafeler, Ataşehir halkına bütçe dostu seçenekler sunmaya devam ediyor
  • Belediye Başkanı Adıgüzel, vatandaşların taleplerini göz önünde bulundurarak projeler hayata geçiriyor

Başkanlık Odası Kütüphaneye Dönüştürüldü

Ataşehir Belediyesi Başkanı Adıgüzel, ilçedeki yaşam kalitesini artırmak amacıyla Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde yapılan başkanlık odasının kütüphaneye dönüştürüldüğünü belirtti. Ayrıca, “Kurbağalıdere Yaşam Vadisi” projesinin 2. etabının da hayata geçirildiğini vurguladı. Bu projeyle Örnek, Yenisahra ve Barbaros mahallelerindeki vatandaşlara daha iyi bir yaşam standardı sağlanması hedefleniyor.

Ataşehir Belediyesi’nin sosyal alanlar oluşturma çalışmaları devam ediyor. ATA Kafeler ve ATA Teras gibi projelerle ilçe halkına modern ve ekonomik seçenekler sunuluyor.

Eminim buranın müdavimleri olacak

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, ATA Kafelerin halk arasında popüler olacağını belirterek, “ATA Kafeler, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunuyor. Burada saatlerini geçirmek isteyenler için geniş bir bahçe de bulunuyor. ATA Teras’ın yanı sıra kütüphane, fitness merkezi, tiyatro salonu ve daha birçok sosyal alanımız hizmete açılmış durumda. Yakın zamanda yeni projelerimizi hayata geçirerek halkımıza daha fazla imkan sunmayı planlıyoruz” dedi.

Ataşehir Belediyesi, sosyal alanlar ve etkinliklerle ilçe halkının yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. ATA Kafeler ve ATA Teras gibi projelerle komşuların bir araya gelip keyifli vakit geçirebileceği mekanlar oluşturuluyor.