İstanbul’da kar trafiği: Akşam trafiği erken başladı

İstanbul’da etkisini artıran kar yağışı nedeniyle sürücüler beyaza bürünen yollarda ilerlemekte güçlük çekerken, trafik akışı ağır seyrediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından, sabah saatlerinde İstanbul’un yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı etkisini artırarak sürdürüyor.

Avrupa Yakası’nın kuzey ilçelerinde başladıktan sonra merkez ilçelerde de etkili olan kar yağışı nedeniyle kentin bazı bölgeleri beyaza büründü.

Kar yağışı nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu’nda yer yer yoğunluk yaşandı

Özellikle trafik ve araç yoğunluğunun yaşandığı ana yolların karla kaplanması bazı olumsuzlukları da beraberinde getirdi.

Bazı sürücüler kar nedeniyle yolda güçlükle ilerlemeye çalışırken, bazıları da kayganlaşan yolda araçlarını kontrol etmekte zorlandı.

Hasdal Yolu’nda yoğun yağış nedeniyle ilerleyemeyen bazı sürücüler araçlarını yol kenarına çekti.

Beykoz Riva yolunun beyaza bürünmesi nedeniyle ilerleyemeyen bir sürücü aracını yol kenarına park etti.

Karın şiddetini sürdürdüğü Sultangazi ve Arnavutköy’de görüş mesafesinin düşmesi, yola çıkan sürücülere zor anlar yaşattı.

Yollarda ilerlemekte güçlük çeken araçlar nedeniyle kentin bazı bölgelerinde trafik akışı ağır seyrediyor.

AKŞAM TRAFİĞİ ERKEN BAŞLADI

İstanbul’da öğle saatlerinden bu yana kent genelinde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Kentteki trafik yoğunluğu saat 15.45 itibarıyla yüzde 70’in üzerine çıktı.

Related Posts

Meclis Komisyonu’ndan geçti: En düşük emekli aylığı 16 bin 881 TL’ye yükseltilecek

Meclis Komisyonu’ndan geçti: En düşük emekli aylığı 16 bin 881 TL’ye yükseltilecek

Rusya ABD hattında sıcak temas! Putin saat verdi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Donald Trump’la telefonda görüşeceğini duyurdu. Putin açıklamayı, Moskova’da bir sergi merkezini ziyareti sırasında Rus basınına yaptı. Trump da Putin’in ardından sosyal medya hesabından yaptığı …

Bu marka meyve suyunun içinde tespit edildi! Hepsi toplatılıyor, içmeyin

Hollanda’da satışa sunulan Hero markalı elma suları, olası kafein içeriği nedeniyle geri çağrıldı. Uzmanlar, tüketicileri ilgili parti koduna sahip kutuları içmemeleri ve satış noktasına iade etmeleri konusunda uyardı.

Girit Adası’ndaki orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı, 5 kişi yaralandı, bazı evler zarar gördü

Girit Adası’ndaki orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı, 5 kişi yaralandı, bazı evler zarar gördü

İyi Parti’den kanun teklifi: Alican Sınır Kapısı’nın ismi, “Talat Paşa Sınır Kapısı” olarak değiştirilsin!

“Talat Paşa, Türk Milletinin haklı davasını canı pahasına omuzlamış bir kahramandır” 

Ehliyet sınavında kopya çekerken yakalandılar

Kırşehir’de 2 kişi ehliyet sınavında düzenekle kopya çekerken yakalandı.